Гигс призова играчите да играят както Манчестър Юнайтед


Н. Гавазов

Гигс призова играчите да играят както Манчестър Юнайтед

Изпълняващият задълженията на мениджър на Манчестър Юнайтед Райън Гигс призова играчите да покажат истинското лице на отбора в оставащите мачове. След уволнението на Дейвид Мойс за ръководител на отбора бе назначен 40-годишният Гигс, На този пост уелсецът ще работи до назначаването на нов наставник, което най-вероятно ще се случи след края на сезона.

На Гигс дотогава ще помага друга легенда на клуба - Пол Скоулс. Заедно с него Гигс възнамерява да възстанови традициите на отбора, които бяха загубени при управлението на Мойс.

Според информацията, на своята първа тренировка Гигс е съобщил на играчите, че "трябва отново да играят както Манчестър Юнайтед". Също така уелсецът е призовал футболистите да завършат сезона на висока нота и да изпреварят Тотнъм в борбата за Лига Европа.

Предполага се, че в близкия мач с Норич в състава на "червените дяволи" ще се завърнат Дани Уелбек и Том Клевърли, които не се ползваха с доверието на Мойс, за което се предполага, че е една от причините Дейвид да не се сработи с играчите. За сметка на това пък Хуан Мата и Маруан Фелайни ще останат резерви срещу "канарчетата".

 

  Сподели
36