Евертън пак надви Юнайтед (видео)


И. Ангелов

Евертън пак надви Юнайтед (видео)

Евертън осъществи дубъл от победи срещу Манчестър Юнайтед, когато днес прие "червените дяволи" в среща от поредния тридесет и пети кръг на английската Висша лига. "Карамелите" победиха с 2:0 своя опонент днес, като попаденията паднаха в първото полувреме.

Евертън владееше топката малко над 30% от времето в първата част, но след опасни контри тима застраши Де Хеа близо 10 пъти, докато Юнайтед нямаше нито един удар по вратата за 45 минути.

Така в 27-ата минута след контра от Нейсмит и Лукаку, нападателят стреля по вратата на Юнайтед, а Фил Джоунс изби топката с ръка, и това бе дузпа, реализирана от Бейнс. В 43-ата минута пък Коулман напредна в един от типичните си рейдове и изведе Миралас по прекрасен начин в наказателното поле, а той вкара от малък ъгъл.

Юнайтед започна активно втората част. Рууни и Кагава имаха добри шансове за гол. В 60-ата минута в игра се появиха Ернандес и Валенсия, но нищо не се промени - този отбор така и не стигаше до гола. Най-доброто положение за Юнайтед бе в 87-ата минута, когато Рууни се оказа очи-в-очи с Хауърд, но вратарят се справи прекрасно.

4 Арсенал




70т.
5 Евертън




66
6 Тотнъм




63
7 Манчестър Юнайтед




57
8 Саутхемптън




49

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
156