Тотнъм надви Фулъм (видео)


И. Ангелов

Тотнъм надви Фулъм (видео)

Тотнъм успя да победи в нов резултатен мач на "Уайт Харт Лейн", когато днес прие Фулъм в среща от поредния тридесет и пети кръг на английската Висша лига. Днес домакините победиха с 3:1, като чудесно в срещата се представи Кристиан Ериксен. Фулъм не показа достатъчно, като пропусна и дузпа във втората част.

В първата част Фулъм действаше стабилно, като обаче пропусна попадение в 35-ата минута, когато Ериксен центрира прекрасно от пряк-свободен удар и Паулиньо вкара от гол-линията. Грешката бе поправена за гостите от Стив Сидуел, който изравни след добра самостоятелна проява. 

Тотнъм излезе по-агресивен след почивката и още в 48-ата минута Хари Кейн вкара с глава при едно добро центриране на Ленън. В 62-ата минута Ериксен отново центрира по изключителен начин за попадението на Йонес Кабул от гол-линията за 3:1.

В 75-ата минута Родайега спечели дузпа, когато опита да овладее триково топката и тя бе ударена от ръката на Ериксен. Стив Сидуел пое инициативата, но ниския му удар бе избит от Лорис. 

3 Манчестър Сити




71т.
4 Арсенал




67
5 Евертън




66
6 Тотнъм




63
7 Манчестър Юнайтед




57
8 Саутхемптън




48

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
166