Мойс: Задачата е да се класираме за полуфиналите в ШЛ


Н. Гавазов

Мойс: Задачата е да се класираме за полуфиналите в ШЛ

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс сподели мнението си преди срещата-реванш от четвъртфиналите на Шампионска лига с Байерн Мюнхен. Мачът е тази вечер от 21:45 часа българско време. Шотландският специалист призна, че се надява играчите му да покажат същата игра, която демонстрираха в първия мач.

"С нетърпение очаквам двубоя. Това е реванш и победителят ще може да играе на полуфинал. Ще направим всичко, за да се класираме за финала. Започва най-трудният стадии на турнира. Много ми се иска повече да владеем топката и да диктуваме условията на своя опонент. Байерн е невероятно силен отбор, но аз все пак очаквам от своя отбор по-уверена игра, отколкото в първата среща. Вярвам, че това е по силите ни, само така може да се класираме за полуфинала. Това е и нашата задача. Футболистите ми а готови и с нетърпение очакват стартовия сигнал. От цялата тази ситуация получаваме голямо удоволствие", заяви Мойс.

"Искам всички играчи да проведат добър мач. В състава ни не бива да има пасажери. Всички момчета са добре подготвени, направихме всичко възможно, за да влезем в мача с оптимално състояние. Сега мисля само за срещата. Юнайтед е традиционно добър в Шампионска лига и искаме да продължим борбата в турнира. Трябва да вкараме най-малко един гол и да играем със същия боен дух, който имахме в първия двубой", каза още наставникът на Юнайтед.

 

  Сподели
116