Крьонке дава на Венгер 100 милиона за трансфери


Н. Гавазов

Крьонке дава на Венгер 100 милиона за трансфери

Собственикът на Арсенал Стан Крьонке продължава да смята, че Арсен Венгер е правилният човек, способен да изведе отбора напред. Американският бизнесмен е готов да потвърди това на практика. Действащият договор на френския специалист изтича в края на сезона, но Венгер вече потвърди намерението си да продължи своята работа на "Емирейтс".

В продължение на четири месеца Арсенал бе лидер във Висшата лига, но сега Арсен е съсредоточен върху това, как да удържи четвъртото място в класирането и да не позволи на Евертън да го изпревари.

Вън от зависимостта от изхода на сезона, Крьонке е готов да потвърди своето доверие към Венгер с внушителен трансферен бюджет. Според информацията, американецът ще предостави на мениджъра си 100 милиона за привличане на нови играчи, с преимущество нападател и опорен полузащитник.

Подписването на новите спонсорски контракти с по-изгодни условия позволява на Крьонке редовно да заделя средства. Бизнесменът е убеден, че сега Венгер има всичко необходимо за победа във Висшата лига.

 

  Сподели
162