Арсенал проведе кризисно събрание


Н. Гавазов

Арсенал проведе кризисно събрание

В неделя мениджърът на Арсенал Арсен Венгер е събрал в базата на клуба в Колни своите помощници и играчите за обсъждане на ситуацията след унизителната загуба с 6:0 от Челси. След съботното поражение на "Стамфорд Бридж" французинът призна, че той и отборът му трябва" сериозно да се замислят, защото подобно нещо не се случва за първи път през последните години". Венгер е обезпокоен от безволевата игра, с която неговите играчи отстъпиха на "сините" и именно този въпрос е бил широко обсъждан на вчерашната среща.

Източникът на информацията твърди, че подобни събрания са изключителна мярка за Арсенал и се случват много рядко.

Венгер се надява, че след разговора неговият отбор ще дойде на себе си и ще може да се реабилитира в предстоящата среща със Суонзи във вторник вечер. До този момент Арсен отказва да общува с пресата - мениджърът не посети пресконференцията след съботната среща и отмени всички срещи с журналистите, които трябваше да се състоят днес.

Според информация от други източници, за двубоя с "лебедите" Венгер смята да направи някои промени в състава. Сред тези, които ще получат шанс за изява са Лукаш Фабиански и Томас Вермален.

 

  Сподели
108