Ван Перси: Ще се радвам да остана в Юнайтед и след 2016 година


Н. Гавазов

Ван Перси: Ще се радвам да остана в Юнайтед и след 2016 година

Нападателят на Манчестър Юнайтед Робин ван Перси опроверга слуховете за своето намерение да напусне клуба след края на сезона. През последните седмици в медийното пространство упорито се твърди, че 30-годишният холандец не се чувства щастлив на "Олд Трафорд" и след края на сезона възнамерява да си тръгне. Робин е свързван с трансфер в Ювентус и в Арсенал. Оказа се, че това не отговаря на истината.

"Съгласен съм с критиките по отношение на моето представяне. За мен говорят 24 часа в денонощието и седем дни в седмицата. Все ми е едно. Впрочем, тази критика може да бъде оправдана, така че аз не възразявам срещу нея. Въпреки това, искам да разкажа за ситуацията, при която хората правят предположения и интерпретират всичко, сякаш те са на мое място. Последният път когато проверявах главата си, тя бе съединена с тялото, така че аз знам какво чувствам и мисля. Но аз и феновете четат съвсем други работи", заяви Ван Перси.

"Истината е в това, че аз съм щастлив в този клуб, с който подписах контракт за 4 години. Бих се радвал да остана и за по-продължителен срок - повече, отколкото двете години, които ми останаха по договора. Ето какво чувствам, а не това, което се говори в пресата", заяви Ван Перси.

 

  Сподели
111