Мойс готви революция на Олд Трафорд


Н. Гавазов

Мойс готви революция на Олд Трафорд

През лятото мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс желае да укрепи състава на своя отбор с осем нови попълнения. През второ поредно лято на "Олд Трафорд" предстоят да се случат сериозни реформи. Но, ако през лятото ставаше дума за смяна на треньорския щаб, то сега се говори за коренно обновяване на състава и осъществяване на истинска революция.

Както твърди Daily Mail, след края на сезона Юнайтед може да се сбогува не само с Неманя Видич, който вече потвърди заминаването си, но и с Рио Фърдонанд, Патрис Евра, Андерсон, Шинджи Кагава, Нани, Хавиер Ернандес и Робин ван Перси.

Масовото напускане на играчите означава, че "червените дяволи" могат да започнат предсезонната си подготовка със силно орязан състав и Дейвид Мойс заедно с изпълнителния директор Ед Удуърд ще трябва сериозно да се потруди, за да компенсира тези загуби.

Изданието твърди, че Мосй желае да привлече в своя отбор осем нови футболисти, включително полузащитника на Байерн Мюнхен Тони Кроос и халфът на Спортинг Вилиям Карвальо.

 

  Сподели
101