Венгер: Не искам да говоря за титлата


Н. Гавазов

Венгер: Не искам да говоря за титлата

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер се оплака от съдийството и слабата игра на своя отбор в атака след поражението в мача от Висшата лига от Стоук Сити с 1:0. Така и не създавайки нищо опасно във въпросния двубой, лондончани бяха принудени да отстъпят след дузпа заради игра с ръка на Лоран Кошчелни. Според мнението на Венгер, реферът е сгрешил в решаващия епизод, а неговият отбор не е показал това, на което е способен.

"Това бе добър подарък от рефера. Кощчелни се намираше на метър от съперника и просто нямаше време да си дръпне ръката. Той нямаше никакви шансове за това", заяви Венгер.

"Мисля, че играхме не така, както искахме. За да печелим титли е необходимо да играем както сме го планирали. Това поражение предизвиква голямо безпокойство - това е истински голям неуспех. Добре работехме в отбрана и мисля, че не ни провървя да спечелим този мач. Що се отнася до действията ни в атака, ние ен създадохме достатъчно възможности за гол. Играхме под нашите стандарти и в края на краищата не успяхме да вкараме. Сега не ми се иска да говоря за нашите шансове за титлата. Просто трябва добре да играем в следващата си среща", каза още французинът.

 

  Сподели
90