Кийн: Юнайтед има нужда от шест нови попълнения


Н. Гавазов

Кийн: Юнайтед има нужда от шест нови попълнения

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн подложи на критика "червените дяволи" за играта им в първата среща от осминафиналите на Шампионска лига срещу Олимпиакос. Както е известно, английският отбор претърпя истинско фиаско, губейки с 2:0 от своя съперник и подлагайки под съмнение по-нататъшното си участие в турнира.

"Дори да махнем резултата и слабата игра, аз съм убеден, че Юнайтед има нужда от шест качествени футболисти. Видич си заминава през лятото, кариерата на Рио е към своя край, има слухове относно бъдещето на Евра, Гигс също може да завърши своята. Ето защо мисля, че за преустройството на отбора са нужни пет-шест футболисти. Двубоят с Оимпиакос е много тежък за отбора и за феновете, а и за Дейвид Мойс", заяви Кийн.

"Не мисля, че някой може да предскаже подобно нещо. Всеки може да си критикува Юнайтед колкото си иска, но трябва да отдадем дължимото и на Олимпиакос. На Юнайтед му липсват няколко футболисти за последните години. В мача играха само един-двама", каза още бившият капитан на Юнайтед.

"Висшата лига? Мисля, че на нас са ни промили мозъците, че това е най-силното първенство в света. Глупост. Може би най-популярната марка, но през последните седмици всички видяха колко английски отбора изостават от водещите европейски тимове. Включително и Юнайтед", допълни Кийн.

 

  Сподели
31