Венгер: Моуриньо се излага


И. Ангелов

Венгер: Моуриньо се излага

Мениджърът на Арсенал, Арсен Венгер, продължи с войната на думи, отговаряйки на коментарите на Жозе Моуриньо от Челси, който го нарече "специалист по провалите". Всичко започна, когато Венгер заяви, че Специалния не говори за шансовете си за титлата от страх да не изпусне първото място.

В разразилата се няколко-дневна война на думи Венгер заключи днес, че всичко това започва да става срамно за Челси.

"Не искам да влизам в глупави, неучтиви забележки. Не искам да говоря за него в пресконференцията си и няма да го направя. Знам само, че всичко това е по-срамно за Челси, отколкото за мен."

След днешната среща с Ливърпул Венгер отново засегна темата:

"Срамувам се за него, честно. Мисля, че сме тук да говорим за футбол, както казах, не искам да го замесвам в пресконференцията си. Няма какво повече да кажа. Не се интересувам от този въпрос - това е. Аз обичам футбола. Съжалявам, че ви разочаровам, но се интересувам само от това, което става на терена."

Венгер успя да отстрани Ливърпул от ФА Къп и сега ще домакинства на Евертън в четвърт-финалите, и за него това бе добър отговор след загубата с 5:1 от "червените" наскоро:

"Нашата психическа сила, отговорът ни, остротата ни от самото начало - много се гордея с всичко, което показахме след голямата загуба миналата седмица. Това е задоволително."

  Сподели
99