Роджърс: Не ни дадоха чиста дузпа


И. Ангелов

Роджърс: Не ни дадоха чиста дузпа

Брендан Роджърс подложи на съмнение няколко от решенията на Хауърд Уеб днес в срещата, загубена от "мърсисайдци" срещу Арсенал от петия кръг на ФА Къп с 2:1. Луис Суарес бе повален от Лукаш Подолски във втората част, и Стивън Джерард върна гол за Ливърпул, но това не върна "червените" в мача.

Само малко след това обаче Алекс Окслейд-Чембърлейн повали Суарес в категорична дузпа, която Уеб подмина, макар че бе непосредствено до ситуацията.

"Тя бе по-чиста и очевидна от първата," започна Роджърс. "За първата Луис бе препънат, така че и това бе дузпа, но втората е ясна."

"Не съм сигурен дали не бе отсъдена, защото стана в следващата атака, но това бе чиста дузпа. Луис докосна топката и Алекс го повали пред очите на рефера. Това бе странно решение."

"Мисля, че по-добрият загуби. Ние заслужавахме най-малко преиграване. Мисля, че в атака бяхме невероятни и създадохме много шансове. Разочарован съм от головете, особено първия. За втория можеше да се позиционираме по-добре. Разочаровани сме да не получим тази дузпа, за мен тя е очевидна."

  Сподели
101