Венгер: Не е вярно, че се проваляме във февруари


И. Ангелов

Венгер: Не е вярно, че се проваляме във февруари

Арсен Венгер взе своето време в медийното пространство, за да заговори, че според него мненията, които предполагат, че Арсенал винаги се уморява след новата година, са далеч от истината, макар че на практика именно това се забелязва в този месец и резултатите на артилеристите се понижиха.

В последните 2 сезона топчиите бяха елиминирани от ФА Къп и Шампионска лига през февруари, а сега те срещат Ливърпул и Байерн Мюнхен в тези състезания в неделя и сряда съответно:

"Хората казват, че се проваляме - това никога не се е случвало. Имали сме някои проблеми и разочарования, но, ако се проваляш, това е да паднеш до 10-ти в класирането."

"Ние никога не се предаваме, винаги завършваме силно. Ако погледнете точките, които взимаме към края на сезоните, ще видите, че ние не се проваляме, макар да изживяваме разочарования."

"На два пъти бяхме елиминирани от Барселона, един път от Байерн заради гол на чужд терен. Нямаме много късмет в жребия в Шампионска лига. Мисля, че показваме качество до момента, трябва да се съсредоточим над това."

 

  Сподели
112