Ливърпул не бърза да продължава договора на Роджърс


Н. Гавазов

Ливърпул не бърза да продължава договора на Роджърс

Наставникът на Ливърпул Брендън Роджърс призна, че собствениците на клуба все още не са заявил за желанието си да продължат договора му. Когато през лятото на 2012 година Роджърс пристигна на "Анфийлд" от Суонзи, той сключи тригодишен договор с клуба, с опция за автоматично продължаване на взаимоотношенията си с още 12 месеца. Действащият контракт на северноирландския специалист вече е преполовен, но работодателят на Брендън все още не бърза да се възползва от своето право за продължаване на сътрудничеството.

"Засега нищо не се случва. След този сезон имам пред себе си цяла година. Винаги съм казвал, че съм много щастлив тук и моят сегашен договор едва премина средата, така че това не е нещото, което да заема моите мисли. Дори да не ми предложат нов, аз ще продължа да давам всичките си сили до последния ден на този контракт. Ще продължим да работим в нормален режим, докато аз или моите помощници не бъдем наградени за свършената работа", заяви Роджърс.

"Редовно общувам със собствениците и този въпрос нито един път не е бил повдиган. Но повече общувам с играчите. Искам отборът да бъде успешен, поради това аз се стремя да удържа нашите най-добри играчи и да привлека нови. Клубът знае моите чувства, знае, че аз съм щастлив тук. Надявам се, че ако постигнем прогрес, ако всичко е добре - аз ще остана тук. Ако в края на краищата собствениците решат да се движат в друго направление, аз спокойно мога да кажа, че със всички сили съм се старал и съм дал всичко от себе си", допълва наставникът на Ливърпул.

 

  Сподели
152