Мата: Трябва да се сплотим


Н. Гавазов

Мата: Трябва да се сплотим

Плеймейкърът на Манчестър Юнайтед Хуан Матапризова своите партньори да се сплотят и да поправят ситуацията, в която се намира отбора. Преходът на испанеца на "Олд Тарфорд" не реши всички проблеми на Манчестър Юнайтед, който загуби четири точки в последните си два мача от Висшата лига. Според Мата, отборът трябва да се сплоти и да покаже своя характер.

"Единственият път се състои в това да се сплотим - отборът и феновете. Трябва да си извлечем урок от допуснатите грешки и да мислим позитивно. Да покажем този характер, който винаги е отличавал Юнайтед от останалите", заяви Мата.

"Ще направим всичко възможно до края на сезона, защото нашите фенове заслужават това. Могат да се получат всякакви резултати, но аз възнамерявам да дам всичко от себе си. Струва ми се, че сега късметът не е на наша страна, но аз няма да търся оправдания. Трябва да поработим върху завършващата фаза на атаките, защото много пъти проникнахме в наказателното поле на Фулъм, но успяхме да вкараме само два пъти. Убеден съм, че на нас това ще ни се отдаде, но колкото по-рано го направим, толкова по-добре, тъй като до края на сезона остава много малко време", допълни испанецът.

 

  Сподели
38