Флетчър: Юнайтед е способен да попадне в четворката


Н. Гавазов

Флетчър: Юнайтед е способен да попадне в четворката

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Дарън Флетчър е убеден, че неговият отбор притежава всичко необходимо за завоюване на място в зоната на Шампионска лига. Както е известно, неотдавна шотландският футболист се завърна в първия отбор след двегодишна борба с язвен колит. Сега Дарън иска да помогне на Юнайтед да подобри положението си в таблицата за класиране.

Към момента "червените дяволи" се намират на седма позиция във Висшата лига, изоставайки със седем точки от четвъртия Ливърпул. Според мнението на 29-годишния Флетчър, Юнайтед е способен да намери изход от трудното положение.

"Не съм се съмнявал, всичко е в характера. Отборът бе отписан от сметките, всеки толкова много каза за тази ситуация и сега дойде време за играчите да направят крачка напред и докажат, че хората грешат, завършвайки силно сезона. Това е най-големият клуб в света и ако не отговаряш на това ниво, то е все едно е дошъл краят на света - всяка загуба се възприема именно по този начин. Сега преживяваме това време и понякога имаме нужда от такива моменти като сегашния, за да ценим повече успеха", заяви Флетчър.

"Винаги е важно да се доказва на хората тяхната неправота. Мисля, че това трябва да се използва като гориво. Критична ситуация винаги трябва да те стегне и аз се надява, че играчите ще могат да намерят изход. Определено, отборът е способен да финишира в топ 4. Трябва да постигнем серия от положителни резултати", каза още шотландецът.

"Продължавам да говоря, че е необходимо силно да завършим сезона и да попаднем в Шампионска лига - все още играем в този турнир през този сезон и го правим прекрасно. Така трябва да бъде и през следващия сезон", завърши Флетчър.

 

  Сподели
33