Азар: Способни сме да спечелим Висшата лига


Н. Гавазов

Азар: Способни сме да спечелим Висшата лига

Атакуващият полузащитник на Челси Еден Азар смята, че неговият отбор е способен да спечели Висшата лига през този сезон. В понеделник вечер "сините" прекъснаха успешната серия на Манчестър Сити и се изравниха по точки със своя опонент. Независимо от това, че наставникът на Челси Жозе Моуриньо скептично оценява шансовете на своя отбор за титлата, Азар смята, че тази задача е изпълнима.

"Много хора мислеха, че ние ще стоим в отбрана. Но добре анализирахме стила на игра на Сити преди мача и успяхме да постигнем победа. В хода на подготовката водехме разговори само за победа. Мениджърът говореше: "Не се защитавайте - ние сме тук за да атакуваме и вкарваме голове". Той каза това на всички атакуващи футболисти", заяви Азар.

"Постигнахме победа в наистина добър стил. Тези три точки ще бъдат много важни в битката за титлата. Претендираме за победа в лигата. Това няма да е леко, но не се предаваме и притежаваме необходимите качества. Ще видим по какъв начин ще се развие сезонът", каза още белгиецът.

 

  Сподели
93