Венгер: Всичко ще се реши от стабилността


Н. Гавазов

Венгер: Всичко ще се реши от стабилността

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер смята, че ключът към шампионската титла във Висшата лига през сегашния сезон ще бъде стабилността. До този извод Венгер стигна след победата на Челси над Манчестър Сити в понеделник вечер. "Гражданите", в които до неотдавна не се наблюдаваха уязвими места, неочаквано отстъпиха и позволиха на Арсенал да се завърне на върха във Висшата лига.

"Това съвсем не е толкова просто, както всички предсказват. Аз много отдавна казах, че на никого няма да му се отдаде да се откъсне от останалите. Всичко ще зависи от стабилността", заяви Венгер.

"Челси постоянно създаваше опасности, а Манчестър Сити изглеждаше леко изморен. "Гражданите" не бяха така стремителни, не толкова физически силни както срещу Тотнъм и всичко можеше да завърши при резултат 1:1, но и 2:0 за Челси. Сега - през януари, февруари, март - това е периодът, когато всеки един мач се явява битка за всеки, тъй като всеки отбор се бори за нещо, което трябва да постигне с победа", каза още наставникът на Арсенал.

 

  Сподели
94