Мартинес иска отборът му да излезе като фаворит срещу Пуул


Н. Гавазов

Мартинес иска отборът му да излезе като фаворит срещу Пуул

Мениджърът на Евертън Роберто Мартинес заяви, че неговият отбор има намерение да излезе като фаворит в предстоящото дерби срещу Ливърпул във вторник вечер. В 14 последни визити на "Анфийлд" "карамелите" нито един път не са побеждавали, но добрата игра на "Олд Трафорд" и "Емирейтс" по-рано през този сезон дава увереност на Мартинес.

"Отправяйки се на "Анфийлд", ние не се чувстваме аутсайдери. Не гледаме на нас като на отбор, който има създава ограничено количество проблеми на противника. Изпитваме огромно уважение към Ливърпул - не ме разбирайте неправилно - но отиваме на "Анфийлд", за да покажем нашите качества. Победата над Юнайтед на "Олд Трафорд" стана голям успех за нас, през сегашния сезон имаме и други постижения", заяви Мартинес.

"Отидохме на "Олд Трафорд" и успяхме да свалим психологическото напрежение, което възниква, когато не си побеждавал повече от 20 години. За това точно говори и мачът с Арсенал на "Емирейтс", когато доминирахме във владеенето на топката. Мисля, че сега може да се отправим където и да е и да победим всеки един отбор", каза още наставникът на Евертън.

 

  Сподели
20