Роджърс за трансфера на Салах: Пазарът е една шега


Н. Гавазов

Роджърс за трансфера на Салах: Пазарът е една шега

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс коментира евентуалният трансфер в Челси на полузащитника на Базел Мохамед Салах, който се смяташе за трансферна цел номер едно на мърсисайдци. Както е известно, в сряда вечер се разбра, че Челси е предложил 10 милиона за младия египтянин, а вчера двата клуба обявиха сделката. По всичко изглежда, че наставникът на Ливърпул се е примирил с факта, че е изпуснал Салах.

"Не знам, дали Челси окончателно е договорил сделката или не. Салах е добър млад играч, следим го от няколко месеца. Но това е ситуация, когато агентът на играча общува с няколко клуба. Ако неговият трансфер се е сринал, значи нищо не може да се направи. Знам, че клубът върши много работа по привличането на нови играчи, така че оставям решаването на този въпрос на ръководството", заяви Роджърс.

"Салах е много талантлив, всички видяха качествата му в мачовете с Челси и Тотнъм в евротурнирите. Но за това съществува и списък - ако не договориш един футболист, може да се получи с друг. Трансферният пазар е една шега. Не е лесно да привлечеш нови футболисти, които да подсилят отбора, особено през зимата. На свой ред, аз предпочитам да почакам и да следя развитието на нашите собствени младежи, отколкото да купувам играчи", каза още наставникът на Ливърпул.

 

  Сподели
119