Лампи: Следващите мачове ще покажат, дали сме готови да бъдем шампиони


Н. Гавазов

Лампи: Следващите мачове ще покажат, дали сме готови да бъдем шампиони

Полузащитникът на Челси Франк Лампард се надява да бъде спечелена шампионската титла през този сезон. Както е известно, след 22 изиграни мача, "сините" се намират на две точки от лидера Асренал. Англичанинът смята, че обстановката в съблекалнята и добрата работа на Муриньо карат играчите да мечтаят за победа във Висшата лига.

"Всички говорят за това, колко добър е Арсенал, как този отбор се е преобразил в сравнение с миналата година. Дял слава получи и Манчестър Сити, който проведе ударна трансферна кампания и поразява със своята резултатност. Що се отнася до нас, обикновено ни критикуват. Или нападателите не вкарват, или отборът отделя прекалено голямо внимание на отбраната", заяви Лампард.

"Въпреки това, в колектива цари прекрасна обстановка, което се явява заслуга от работата на мениджъра. Независимо от някои проблеми, ние се държим сред лидерите. Пред нас има няколко важни мача, които ще покажат: готови ли сме да бъдем шампиони, нещо, за което толкова много мечтаем", допълва англичанинът.

 

  Сподели
113