Пелегрини: Юнайтед или Съндърланд? Няма разлика с кой ще играем


Н. Гавазов

Пелегрини: Юнайтед или Съндърланд? Няма разлика с кой ще играем

Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини сподели мнението си за победата над Уест Хем в срещата-реванш от полуфиналите на английската лига. Както е известно, "гражданите" бяха не по-малко категорични от двубоя на "Етихад" (Б.ред. победа с 6:0), побеждавайки съперника си с 3:0, което изпрати тима на финала на турнира.

"Отборът игра много професионално. Лесно е да се говори, че всичко свърши с първата среща, която спечелихме с 6:0, но бе много важно да се класираме за финала, продължавайки да побеждаваме. В този турнир вкарахме 19 гола и допуснахме само един. Винаги съм казвал, че финалът на "Уембли" е специално събитие. Важен е и начинът, по който достигнахме до финала и се надявам, че ще получим трофея", заяви Пелегрини.

"Мисля, че за Кун срещата е полезна. Той игра 60 минути, а в предишните мачове 20-30, той набира сили. Негредо също игра, така че заедно с Джеко и Йоветич, ние имаме избор за следващия двубой", каза още чилийският специалист.

"Негредо има контузия на рамото, в сряда ще разберем, дали е сериозно това или не. Сега той чувства малка болка, но не може да установим на какво се дължи", продължава Пелегрини.

"Манчестър Юнайтед или Съндърланд? Не виждам разлика: няма да е лесно и срещу двата тима. В сряда ще разберем срещу кой ще играем, но за мен няма голяма разлика с кой ще играем", завършва наставникът на Сити.

 

  Сподели
87