Венгер: Ще е много по-добре, ако няма зимен прозорец


Н. Гавазов

Венгер: Ще е много по-добре, ако няма зимен прозорец

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер сподели мнението си за целесъобразността от наличието на зимен трансферен прозорец. Френският специалист коментира и информацията за интереса на неговия клуб към нападателя на Реал Мадрид Алваро Мората.

"За нас нищо не се е променило. Открити сме за евентуално подсилване и ако се появи някой интересен вариант, ще се заемем с въпроса. Това може да бъде и привличане на играч под наем. Но не водим никакви преговори за трансфер на Мората. Не обсъждаме с Реал нито един футболист", заяви Венгер.

"Не искам да говоря за никакви имена. Сега за нас е важно да се подготвим за мача против Астън Вила и да победим. Играчите, чиито имена се споменават във вестниците, не могат да ни помогнат да победим в понеделник. Ще играят тези, които в момента са в отбора", допълни французинът.

"Трансферният прозорец отвлича вниманието и аз това не го приветствам. Мисля, че ще е много по-добре, ако през януари въобще няма трансферен прозорец. Тогава отборите щяха да започват и завършват сезона с едни и същи състави и това ще е справедливо, ако разбира се, някой не бъде сполетян от епидемия от травми", завършва Венгер.

 

  Сподели
123