Малко вероятно e Арсенал да купи нападател през януари


Н. Гавазов

Малко вероятно e Арсенал да купи нападател през януари

Според някои британски издания, вероятността Арсенал да закупи нападател през настоящия трансферен прозорец е много малка. Съгласно слуховете, тежката травма на Тио Уолкът е накарала мениджъра на "артилеристите" Арсен Венгер да активира процеса на търсене на нов нападател. На практика обаче всички цели на французина са заети. Например, питането на Арсенал за нападателя на Реал Мадрид Алваро Мората е било отклонено - Карло Анчелоти не желае да се разделя с Алваро през зимата.

Що се отнася до Диего Коща, Атлетико категорично е против продажбата на играча, туй като "дюшекчиите" се намират в борбата за титлата и ако този уикенд спечелят директния сблъсък с основния си конкурент Барселона, те ще повишат още повече шансовете си за успех в Примера дивисион.

Другата цел на Арсенал е Джексън Мартинес от Порто, в чиито контракт има записана сума за откупване на договора му. Става дума за 40 милиона евро, които Венгер засега все още се колебае дали да плати, тъй като французинът смята, че тази цена силно е надвишена.

 

  Сподели
198