Ман Сити разби Уест Хем, Негредо с хеттрик (видео)


И. Ангелов

Ман Сити разби Уест Хем, Негредо с хеттрик (видео)

Манчестър Сити на практика подсигури класирането си във финала на Купата на лигата, след като днес в домакинството си на полу-финалната фаза тимът разби Уест Хем Юнайтед с 6:0. Разбира се, гостите имат своя шанс да обърнат нещата у дома, но това ще е твърде невероятен изход в следващия мач.

Днес Алваро Негредо вкара хеттрик за Сити, като започна с гол в 12-ата минута. Яя Туре изпрати изключителен пас от собствената си половина до наказателното поле на пътя на Негредо, който в движение и без подготовка от воле успя да реализира красиво.

В 26-ата минута Джеко пусна топката през краката на бранител за Негредо, той напредна към наказателното поле, макар пускайки си малко дълга топка, но с шпагат успя да я насочи прекрасно към ъгъла на вратата.

В 40-ата минута Яя Туре отново получи топка в центъра, напредна сам до наказателното поле, финтира бранител и стреля за 3:0. В 49-ата минута Негредо оформи своя хеттрик след центриране на Силва по земя в малкото наказателно поле, където нападателя се бе включил прекрасно. В 60-ата минута гол вкара и Един Джеко, който запази рекорда си да се разписва във всеки кръг на Купата на лигата този сезон.

След този момент Пелегрини реши да даде почивка на Яя Туре и Давид Силва, като Маркос Лопес и Мартин Демикелис се появиха в игра. Негредо пък отстъпи място на Коларов в последствие и това даде някои шансове на гостите, те обаче не успяха да променят резултата. Тъкмо обратното - в края на мача резервите на Сити направиха гол. Маркос Лопес пусна топка с пета през краката на бранител на пътя на Коларов, той центира на крак за Джеко, който разстреля Адриан за 6-ти път.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
115