Пойет: Едва ли Мойс получава удоволствие от работата си


Н. Гавазов

Пойет: Едва ли Мойс получава удоволствие от работата си

Мениджърът на Съндърланд Густаво Пойет в навечерието на първата полуфинална среща от Купата на Лигата против Манчестър Юнайтед отбеляза, че двата отбора изпитват едни и същи проблеми. Мачът е тази вечер от 21:45 часа българско време. Специалистът призна, че той и неговият колега силно желаят да спечелят двубоя.

"Разбирам какво преживява Мойс, макар че той знаеше, че ще му е трудно на новото работно място, както и на мен в Съндърланд. Трябва да отговорим на очакванията на клуба и на запалянковците. От всеки, който оглави Манчестър Юнайтед се очаква да побеждава във всеки един двубой и да стане шампион. Не е толкова лесно", заяви Пойет.

"Разбирам защо Мойс се съгласи на тази работа. Приятно е да застанеш начело на топ отбор, но съм убеден, че сега, когато отборът има проблеми, той едва ли получава много удоволствие от работата си. Проблемите на Юнайтед са повече и от по-висок клас от тези в Съндърланд, но по същество са едни и същи, макар и от друг мащаб. И аз и Мойс имаме нужда да печелим мачовете си, да намираме някакви решения и да търсим нови играчи, когато не ни харесва случващото се на терена", каза още наставникът на Съндърланд.

 

  Сподели
32