Венгер: Имаме по-голяма дълбочина на състава, отколкото изглежда


Н. Гавазов

Венгер: Имаме по-голяма дълбочина на състава, отколкото изглежда

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер призна, че е доволен от играта на полузащитника Серж Гнабри и също така заяви, че отборът му притежава много подбор от играчи. Според френският специалист, дълбочината на състава е добра, а конкуренцията висока.

"Харесва ми играта на Серж, защото той е талантлив не само индивидуално, но и великолепно избира позиция на терена, а това е голям принос в работата на отбора. Имаме по-голям запас от този, който хората очакват. Особено когато видите такива играчи като Гнабри, който се появи на терена по време на травмите на Гибс и Рамзи - това показва, че разполагаме с много играчи, които могат да се конкурират за място в тима", заяви Венгер.

"Ще му дам много игрово време, но той играе вдясно както Уолкът, но може да действа и вляво. Става дума за баланс в отбора, а също така за баланс между нападението и защитата. Той е много умен играч", допълни французинът.

"Ние следим за случващото се на трансферния пазар. Ако нямаш добра финансова подкрепа, тогава е много трудно. Чувствам, че между феновете и играчите се формира особена връзка. Те ни подкрепят с отлично настроение, което не винаги се случваше през миналия сезон и за на с е много важно, че си върнахме доверието на запалянковците", завършва Венгер.

 

  Сподели
80