Уилшър: Арсенал има прекрасен команден дух


Н. Гавазов

Уилшър: Арсенал има прекрасен команден дух

Полузащитникът на Арсенал Джак Уилшър смята, е неговият отбор се е научил да побеждава дори в мачовете, в които не показва най-добър футбол. Трите последни успеха във Висшата лига - против Уест хем, Нюкасъл и Кардиф - много трудно бяха постигнати от "артилеристите". Според англичанинът, Арсенал най-после е придобил качество, позволяващо му да печели независимо от това какъв футбол демонстрира,

"Имаме няколко такива мача през сезона, но след всеки от тях печелихме трите точки. Не винаги може да играеш на 100%, но трябва да побеждаваш. Нещо подобно виждахме в миналото при Манчестър Юнайтед и Челси, сега ние започнахме да го прави това", заяви Уилшър.

"В момента заемаме добро място в лигата, класирахме се за следващия кръг на Купата и имаме известно време, за да се възстановим. Знаем на какво сме способни. Този отбор има много силен характер, отборен дух. Футболистите на Арсенал са истински приятели на футболния терен. Притежаваме определен микс от култури - немска, английска, испанска, но се разбираме много добре. Всичко това ни позволява да се концентрираме върху себе си, а не да мислим а другите", заяви Уилшър.

 

  Сподели
111