Ето'о се извини за нарушението срещу Хендерсън


Н. Гавазов

Ето'о се извини за нарушението срещу Хендерсън

Нападателят на Челси Самуел Ето'о се извини на полузащитника на Ливърпул Джордън Хендерсън, за грубото нарушение в неделния мач между двата отбора. Както е известно, в самото начало на срещата, която завърши с победа на "сините" с 2:1, камерунецът жестоко влезе в англичанина. За това нарушение, според мнението на наставника на "червените", Ето'о е трябвало да бъде изгонен.

Още една от претенциите на Ливърпул към Самуел се състои за една от ситуациите през втората част, когато Ето'о застана на пътя на Суарес в собственото си наказателно поле. Тогава гостите поискаха дузпа, която така и не получиха.

Според думите на Ето'о, той съжалява за нарушаването на правилата срещу Хендерсън, който доигра мача с болки. Нападателят също така настоява, че не е имало никаква дузпа при ситуацията със Суарес.

"Може би трябваше да бъда изгонен от терена. Но аз не съм арбитър и ние трябва да уважаваме решенията на реферите. През първите минути кипяха страсти и от двете страни, но хората знаят, че аз не съм грубиянин. Наистина ми бе тъжно а наблюдавам Хендерсън когато той се оказа на тревата. Иксам да използвам възможността и да го помоля за извинение. Моментът с неотсъдената дузпа? Реферът се намираше на два метра от нас. Може и да е имало контакт, но аз не съм извършвал фаул", каза Ето,о.

 

  Сподели
121