Роджърс: Ако всички са здрави, Ливърпул може да се бори за титлата


Н. Гавазов

Роджърс: Ако всички са здрави, Ливърпул може да се бори за титлата

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс заяви, че травмите са една от пречките неговият отбор да показва добри резултати във важните мачове. Както е известно, тази вечер мърсисайдци загубиха с 2:1 гостуването си на Челси - само три дни след като "червените" претърпяха подобна загуба срещу Манчестър Сити на "Етихад Стейдиъм".

"Нямаше как да се получат по-трудни мачове срещу силни съперници. Съставът на Ливърпул е ограничен. В двубоя срещу Манчестър Сити действахме по-добре от съперника. Днес след едно добро начало подарихме на Челси възможността да изравним резултата", заяви Роджърс.

"Играчите се проявиха по най-добрия начин. Ако малко ни бе провървяло, всичко можеше да се развие по съвсем друг начин. Още на старта на сезона разбирахме, че не разполагаме с голям състав. Трябва да ни провърви, за да не се контузи никой за важните мачове. Показахме, че когато всички наши футболисти са здрави, може да се борим с всеки един отбор. Ако всички бяха здрави, Ливърпул можеше да се пребори за титлата. Висшата лига е много труден шампионат. Тук много бързо може да се смъкнеш от първото до петото място", каза още наставникът на Ливърпул.

 

  Сподели
62