Моуриньо: Ливърпул има огромно предимство спрямо Челси


А. Йорданов

Моуриньо: Ливърпул има огромно предимство спрямо Челси

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо заяви, че липсата на европейски мачове на Ливърпул е плюс за формата на отбора. "Червените" се представят много добре през този сезон и имат реален шанс за спечелването на титлата. В неделя пък "мърсисайдци" гостуват на "Стамфорд Бридж", след като вчера допуснаха поражение от Манчестър Сити с 2:1 на "Етихад".

"Всеки знае, че в момента Манчестър Сити, Челси, Арсенал и Ливърпул са отборите от Топ 4. Така че, когато има мач между тях, може да се получи голяма разлика в точките. Брендън Роджърс до момента се справя фантастично. Но той тренира отбора по един спокоен начин, един път на ден, а може би и два пъти, което е голямо предимство".

"Той има кредит на доверие, което е голямо предимство спрямо някои други клубове. Футболистите, които са в Челси ще изиграят 60 мача за сезона, а тези в Ливърпул 40. Това е огромна разлика".

"Брендън е един мой приятел, следователно няма да има съперничество между нас. Още повече, че аз уважавам Ливърпул като клуб", заяви Моу.

  Сподели
95