Уелбек отрече конфликт с Мойс


И. Ангелов

Уелбек отрече конфликт с Мойс

Нападателят на Манчестър Юнайтед Дани Уелбек отхвърли слуховете, според които Дейвид Мойс е казал, че младокът има нужда от повече тренировки между мачовете. По-рано този месец мениджърът заговори, че Дани трябва да последва стъпките на Уейн Рууни в Юнайтед и да работи тежко в тренировките:

"Винаги съм тренирал по един начин откакто съм в Юнайтед," цитира Guardian. "Очевидно получих и травма този сезон, така че мениджърът не ме е виждал толкова много в тренировките. Не съм видял какво точно е казал той, но е ясно, че в Манчестър Юнайтед трябва да работиш здраво. Аз това правя още от дете. Просто искам да продължавам да се подобрявам."

"Тези допълнителни часове тренировки, дали с момчетата или самостоятелно, винаги гледам да се подобря. Искам да вкарвам повече, казвам това със сигурност. Имам точна цифра за сезон в главата си, искам много повече."

"Очевидно не решавам аз къде на терена ще играя. Казвал съм и преди, доволен съм, че играя в атакуваща позиция за Манчестър Юнайтед. Жалко е, че Робин се контузи. Сега обаче мога да получа шанс на върха и да вкарам голове като централен нападател."

  Сподели
88