Фридъл: Играчите не се зарадваха на уволнението на Вилаш-Боаш


Н. Гавазов

Фридъл: Играчите не се зарадваха на уволнението на Вилаш-Боаш

Вратарят на Тотъм Брад Фридъл заяви, че играчите от отбора са подкрепяли Андре Вилаш-Боаш. Както е известно, в понеделник португалският специалист бе уволнен от мениджърския пост на "шпорите". Според някои източници причината за това са лошите резултати на тима под ръководството на Андре, други медии твърдят, че португалецът е загубил работата си заради това, че е отказал да изпълни молбата на ръководството по-често да бъде използван Емануел Адебайор. Фридъл признава, че футболистите са подкрепяли до последно своя мениджър.

"Мисля, че всички играчи в тима искаха да работят под ръководството на Андре. От самото начало на кариерата си в Тотнъм той се държеше много открито, имаше добри взаимоотношения с футболистите. Никой от нас не се зарадва когато той си тръгна", заяви Фридъл.

"Сега трябва да запазим спокойствие и отборния си дух. Убеден съм, че може да го направим. Имаме много качествен състав. Не се съмнявам, че ръководството ще намери много добър мениджър, който ще поведе отбора и който ще бъде подкрепян от играчите. В крайна сметка сме наети от Тотнъм, а не от мениджъра", каза още стражът.

 

  Сподели
107