Ромеу ще получи шанс в Челси през следващия сезон


Н. Гавазов

Ромеу ще получи шанс в Челси през следващия сезон

Треньорският щаб на Челси съобщи на полузащитника на Ориол Ромеу, който в момента играе под наем във Валенсия, че той има бъдеще на "Стамфорд Бридж". През миналото лято Жозе Моуриньо се завърна в Челси заедно с опитния Майкъл Есиен. Пристигането на африканския полузащитник принуди Ромеу да се отправи в друг отбор в търсене на повече игрова практика.

В момента 22-годишният футболист с успех защитава цветовете на Валенсия. Както съобщава испанската преса, Моуриньо е обещал на Ориеол да му прдостави шанс през следващия сезон.

Отчитайки недобрата форма на Есиен, през следващия сезон испанецът ще има шанс да се пребори само с Джон Оби Микел за правото да играе в опорната зона на отбора.

"Това е истина и е много добре. Надявам се да се случи. Хубаво е, че те все още се интересуват от мен. Знам, че ме наблюдават и са доволни от моето представяне в последно време. Хвалили са ме, но лично не съм общувал с Моуриньо. Неотдавна скаути на Челси ми казаха, че нямат много играчи на моята позиция и ако проведа добре сезона, че те ще поискат да ме върнат през следващата година", заяви Ромеу

 

  Сподели
66