Вилаш - Боаш: Това не се случва за първи път в мачове с Юнайтед


Н. Гавазов

Вилаш - Боаш: Това не се случва за първи път в мачове с Юнайтед

Наставникът на Тотнъм Андре Вилаш-Боаш отказа за признае дузпата във вратата на своя отбор след мача от Висшата лига с Манчестър Юнайтед. Спечелената от Дани Уелбек дузпа доведе до изравняване на резултата от Юнайтед и в крайна сметка точката в актива на "червените дяволи". Вилаш-Боаш остана недоволен от решението на Майк Дийн и заяви, че в спорните ситуации съдиите са вземали решения в полза на Юнайтед.

"Реферът не видя, че Уелбек си остави крака, за да бъде докоснат от нашия вратар. Лорис нямаше никакви намерения да докосва крака му и това се видя ясно. Той не си вдигна ръката и я остави долу. Впрочем, това не е за първи път когато срещу нашата врата се свирят дузпи в мачове с Юнайтед, чийто играчи си оставят краката за да влязат в контакт, а след това падат на тревата. Мога да разбера, че на Майк Дийн му бе трудно да анализира тази ситуация, но мисля, че той не зае най-добрата позиция и за мен това е лошо отсъждане", заяви Вилаш-Боаш.

"Очевидно е, че равенството за нас не е най-лошият резултат, защото мачовете срещу Юнайтед винаги са трудни. Но мисля, че играчите показаха добра реакция на болезненото поражение от Манчестър Сити. Днес играхме без страх и с голямо желание. Играта ни показва това единство, от което сме заобградени", каза още наставникът на Тотнъм.

 

  Сподели
88