Стъридж влезе в лазарета на Ливърпул


Н. Гавазов

Стъридж влезе в лазарета на Ливърпул

Нападателят на Ливърпул Даниел Стъридж повреди връзките на глезена и сега рискува да остане "много седмици" извън терените, информацията е неофициална и все още не е потвърдена от клуба. FUTBOL TV напомня, че след равенството в мърсийсайдското дерби срещу Евертън миналата седмица, Брендън Роджърс подложи на критика своя възпитаник. Мениджърът остана недоволен от това, че Даниел, знаейки за своите проблеми с бедрото, постъпи безотговорно и изигра 90 минути за националния отбор на Англия.

През седмицата Роджърс смекчи позицията си и заяви, че Стъридж "изключително добре" тренира. Съдейки по всичко, 24-годишният англичанин се е престарал: в петък Стъридж е напуснал базата на клуба на патерици след като е получил травма на глезена. Футболистът незабавно е бил изпратен в болница, но окончателната диагноза ще бъде поставена в началото на следващата седмица.

През месец май в мача между Англия и Ирландия Стъридж получи подобна травма, която го извади от терените за срок от три месеца. Сегашната загуба на Стъридж може да се окаже огромен проблем за Ливърпул, който трябва да изиграе 8 мача в следващите 32 дни.

 

  Сподели
127