Агер устоял пред съблазънта да премине в Барса


Н. Гавазов

Агер устоял пред съблазънта да премине в Барса

Защитникът на Ливърпул Даниел Агер заяви, че е устоял на съблазънта да премине в Барселона през лятото. Както е известно, в паузата между двата сезона различни слухове отправяха датчанина в каталунския клуб, който се опитваше да подсили отбраната си. Желанието на Ливърпул да запази Агер обаче е изиграло решаваща роля при вземането на решение от страна на играча.

"Всеки човек се сблъсква със съблазъни и това е нещо нормално. Но аз си имам собствени принципи, които продължавам да поддържам. Имам действащ договор с Ливърпул и ако клубът желае аз да остана, ще бъде точно така. Именно това казах при подписване на договора. Поради това не мога просто ей така да се отметна и да кажа, че искам да си тръгна", заяви Агер.

"Наистина, всичко можеше да се развие по съвсем друг начин, ако клубът бе решил пътищата ни да се разделят. В такъв случай предложението на Барселона беше най-добрият вариант за продължаване на кариерата ми, но от ръководството ме увериха, че аз съм им нужен. Не отричам, че офертата на Барса ме съблазни, но заявлението на клуба (Б.ред. Ливърпул) , че разчита на мен се оказа достатъчно. Аз и семейството ми сме щастливи тук и това е много хубаво", каза още датчанинът.

 

  Сподели
109