Ман Сити надви Нюкасъл след продължения (видео)


И. Ангелов

Ман Сити надви Нюкасъл след продължения (видео)

Манчестър Сити изчака продълженията на мача си днес на гости на Нюкасъл в Купата на лигата, за да вкара и двата си гола за победата с 2:0, която изпраща "гражданите" на четвърт-финалната фаза на състезанието. Головете днес вкараха Алваро Негредо и Един Джеко.

Мачът бе интересен за любителите на отворения футбол, с размяна на много атаки, макар разликата в класите да личеше през цялото време. В 32-ата минута обаче след карамбол в наказателното поле на Сити, Амеоби вкара от близо, но голът бе отменен заради засада. Само след 2 минути домакините създадоха ново прекрасно положение, но пак резултатът не се промени.

Втората част бе за Сити. В 63-ата минута Навас надигра Крул за една дълга топка и намери Милнер на удобна позиция на празна врата, но той прехвърли целта. В 78-ата минута Негредо пропиля добър шанс. Така се стигна до продълженията и в 99-ата минута Негредо все пак вкара, след като бе намерен на добра позиция в наказателното поле от Джеко.

В 105-ата минута Милнър размени подавания със Силва, след което пусна фантастична топка през средата за Джеко, който заобиколи Крул и удвои резултата, изпращайки своите на четвърт-финал.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
117