Моуриньо: Някой иска да помогне на Арсенал да спечели трофей


Н. Гавазов

Моуриньо: Някой иска да помогне на Арсенал да спечели трофей

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо изрази своето разочарование от това, че още във вторник вечер неговият отбор ще трябва да изиграе поредният си мач, този път в Купата на Лигата срещу Арсенал. След неделната победа над Манчестър Сити "сините" имат само часове да си възстановят силите за двубоя срещу градския съперник, който на свой ред игра в събота и поради това ще има денонощие в повече за почивка.

Своето разочарование Моуриньо изрази още в програмата за мача срещу Сити, а сега го повтори след вчерашната победа.

"В понеделник играем на "Емирейтс". Извинете ме, във вторник. Забравих, че им дадоха 24 часа повече за възстановяване от още един много голям техен мач", заяви Моуриньо.

"Възнамеряваме да проведем такъв двубой, какъвто искат хората, които са поставили срещата да се играе във вторник. Ако те искат голям двубой, ние не може да им го дадем. Ако те искат да видят играчите, които играха срещу Сити, това няма да стане. Хората, правещи програмата явно искат да помогнат на Арсенал да спечели трофей. Ако те искаха да станат свидетели на голям мач между два лондонски отбора, тогава срещата трябваше да се състои в сряда, а не във вторник", заяви Моуриньо.

 

  Сподели
123