Лейва: Суарес доказа, че е предан на Ливърпул


Н. Гавазов

Лейва: Суарес доказа, че е предан на Ливърпул

Полузащитникът на Ливърпул Лукас Лейва изрази радостта си по повод завръщането в отбора на нападателя Луис Суарес. Както е известно, през миналата седмица уругвайският национал изигра първите си двубои след изтърпяване на наказанието от десет мача заради ухапването на Бранислав Иванович. Срещу Манчестър Юнайтед в Купата на Лигата нападателят не успя да направи нищо, но вчера против Съндърланд отбеляза два гола, с което помогна на отбора си да победи с 3:1 и да се завърне на второто място в класирането.

"Суарес отново доказа колко много е добър. Това е футболист от световна класа и е много важно да имаш подобен играч в тима си, ако искаш да се бориш за трофеи. Надявам се, че както и през миналия сезон той ще проведе фантастичен сезон", заяви Лейва.

"Ситуацията около него обезпокои всички, но аз много се радвам, че той остава при нас. Луис със своята игра показа, че е истински предан на клуба си. Той иска да помогне на Ливърпул, а ние пък ще се опитаме да помогнем на Луис. Видяхте колко добре си взаимодейства със Стъридж. Двамата нямаха много време да се сработят, но разбирателството им на терена е невероятно, те двамата ще стават все по-добри", допълни полузащитникът.

 

  Сподели
179