Крьонке иска нов договор с Венгер


Н. Гавазов

Крьонке иска нов договор с Венгер

Собственикът на Арсенал Стан Крьонке заяви за своето безгранично желание да сключи нов договор с мениджъра на отбора Арсен Венгер. Както е известно, в момента тече последната година действащия договор на френския специалист. Венгер работи в Арсенал вече 17 години и Крьонке желае да продължи това сътрудничество.

"Никой досега не ми е произвел толкова силно впечатление и аз смятам, че той се справя забележително с работата си. Ние всячески го подкрепяме, никога не сме имали разногласия, гордеем се с него, гордеем се с отбора и с това, как клубът се развива и се представя в този свят", заяви Крьонке.

"Абсолютна истина е, че той (Б.ред. Венгер) заема централно място в нашите планове. Арсен знае какво изпитваме към него, знае нашата философия и знае какво искаме. Мисля, че нашите желание напълно съвпадат. Мисля, че той иска същата точност", допълни американецът.

"Арсен винаги е бил самостоятелен, той сам взема решенията. Върху работата му се оказва огромен натиск, но той много добре се справя с това и в определен момент всички ще решим, дали ще бъде продължено сътрудничеството ни", съобщи още Крьонке.

 

  Сподели
151