Роджърс не смята да отстъпва от първото място


Н. Гавазов

Роджърс не смята да отстъпва от първото място

Мениджърът на Лвърпул Брендън Роджърс заяви, че неговият отбор няма намерение да отстъпва първото място в класирането на Висшата лига на когото и да е било. Завършвайки наравно 2:2 със Суонзи в понеделник вечер, "червените" се оказаха едноличен лидер в класирането с 10 спечелени точки от четири мача. Роджърс няма намерение да отстъпва.

"Ти, по-скоро предпочиташ да си на върха, отколкото долу! Колкото по-дълго се намираш там, толкова по-голяма е твоята агресия, воля и желание да останеш там. Зад нас само четири мача, но ние проведохме четири тежки двубоя и отстъпихме само един в 16 последни срещи, поради това се намираме на стабилно ниво и за мен това е най-важното", заяви Роджърс.

"Когато дойдох тук, в отбора нямаше стабилност в играта, а сега просто вземаме победа след победа. Ако не може да спечелим, вкарваме срещата в равенство, както бяха последните 25 минути на сблъсъка ни със Суонзи, когато се наложи да проявяваме твърдост. Но аз съм убеден, че ще ставаме все по-добри през хода на сезона. Радваме се, че се намираме тук (Б.ред. на върха) и това е повод да се сражаваме за нашата позиция", заяви Роджърс.

 

  Сподели
153