Вилаш-Боаш: Нека забравим за Бейл и да гледаме напред


Н. Гавазов

Вилаш-Боаш: Нека забравим за Бейл и да гледаме напред

Мениджърът на Тотнъм Андре Вилаш-Боаш призова своя клуб да забрави за Гарет Бейл и да се движи напред. Както е известно, през миналото лято, независимо от внушителното подсилване на състава на стойност по-голяма от 100 милиона паунда, "шпорите" едновременно с това понесоха и голяма загуба, продавайки своя най-добър футболист Гарет Бейл в Реал.

Вилаш-Боаш призова никой да не се обръща назад.

"Загубихме изумителен играч, който ни даде толкова много през миналия сезон и ние му желаем всичко най-добро. Това, което в момента ние необходимо обаче е да се движим напред. Той отиде в голям клуб и ще бъде успешен там, ние му желаем там успех", заяви Вилаш-Боаш.

"Ние еволюирахме, защото направихме големи инвестиции в млади играчи и искаме да създадем силен отбор, който да заеме своето място в елита на английския футбол. Точно към това се стремим. С Бейл щеше да е по-леко, но сега трябва да мислим за последствията от нашите действия и за това, по какъв начин да върнем играчите на необходимото мотивационно ниво да играят за нас", завърши мениджърът.

 

  Сподели
145