Карагър: За Сако похарчиха такива пари, че той ще бъде титуляр


Н. Гавазов

Карагър: За Сако похарчиха такива пари, че той ще бъде титуляр

Бившият защитник на Ливърпул, а сега телевизионен коментатор Джейми Карагър, сподели мнението си относно перспективите пред новото попълнение на отбора Мамаду Сако, подчертавайки, че конкуренцията в момента е много по-голяма, отколкото през миналата година.

"Сако се намира в отлична възраст, физически е готов за Висшата лига. Много ми е интересно, как мениджърът ще го използва. Той е левичар, така че в момента в отбраната на Ливърпул конкуренцията е много висока", заяви Карагър.

"Сисоко го взехме, за да конкурира Хосе Енрике, Шкъртел игра силно срещу Манчестър Юнайтед, а Туре - това е откритие. В първите три мача той бе великолепен, така че очакваме неговото завръщане в мача със Суонзи", каза още бившият бранител.

"Конкуренцията е това, което е необходимо на един отбор, но разбира се, никой не иска най-добрите играчи да седят на пейката. Роджърс ще трябва да се оправя по някакъв начин и най-вероятно сега ще използва тези, които са най-добри към момента. Мисля, че младият Илори го взехме с прицел към бъдещето, вероятно за следващия сезон. А тези пари, които бяха похарчени за Сако, предполага, че неговото място ще бъде в стартовия състав", завърши Карагър.

 

  Сподели
121