Перес: Йозил много се увличаше по жени


Н. Гавазов

Перес: Йозил много се увличаше по жени

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес подложи на критика бившият полузащитник на отбор Месут Йозил. Както е известно, немският национал изненадващо премина в Арсенал за сумата от 42.5 милиона паунда, а този трансфер продължава да бъде обект на коментарии от страна на специалисти и представители на футболната общественост.

"Когато Йозил пристигна при нас през 2010 година, неговото вероизповедание не му позволяваше да нарушава режима. Но животът в столицата силно го промени. Месут започна да води нощен начин на живот: посещаваше жени и се занимаваше с жени. Пред него се откри съвсем друг начин на живот. Дори работата не е толкова в жените, а в това, че Йозил не се наспиваше вечер. Оказа се, че Месут не е истински професионалист", заяви Перес.

Както е известно, през юни тази година бащата на Йозил започна преговори за продължаване на договора на играча и увеличаване на заплатата му на 8.5 милиона евро. Тогава Реал не се съгласи с предложените условия, преговорите бяха отложени за по-късно, а в последния ден на трансферния прозорец Йозил бе продаден на Арсенал.

 

  Сподели
173