Арсенал е готов да се охарчи за Суарес през януари


Н. Гавазов

Арсенал е готов да се охарчи за Суарес през януари

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер ще получи зелена светлина за извършване на още един паричен трансфер след възобновяване на пазара за играчи през януари. Както е известно, преди затварянето на трансферния прозореца френският специалист поднесе истинска сензация, закупвайки полузащитника Месут Йозил от Реал Мадрид за сумата 42.5 милиона паунда.

Както съобщава днешната британска преса, Венгер не е напълно доволен от сегашната си трансферна кампания и смята, че отборът му е уязвим откъм позицията на централния нападате, тъй като Оливие Жиру няма достойна алтернатива.

Във връзка с това босовете на Арсенал са готови да финансират още една гръмка сделка през януари, още повече, че от прословутите 70 милиона паунда, за които по-рано се съобщаваше, че са заделени за нови играчи, останаха около 28 милиона паунда.

Източникът съобщава, че Венгер е запазил своя интерес към нападателя на Ливърпул Луис Суарес. Мениджърът на Арсенал продължава внимателно да следи за ситуацията със Суарес. Дисквалификацията на уругваеца изтича след два мача, но на Луис няма да бъде леко - в сегашната ситуация в отбора на Брендън Роджърс, нападателят трудно ще измести Даниел Стъридж от титулярното място и се очаква, че Суарес ще играе като крило, което никак няма да му се хареса.

 

  Сподели
140