Венгер: Някои от феновете на Арсенал са с промити мозъци


Н. Гавазов

Венгер: Някои от феновете на Арсенал са с промити мозъци

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер обвини пресата в създаване на постоянно напрежение на обстановката около клуба и определи някои от феновете на "артилеристите" като хора "с промити мозъци". Както е известно, до този момент французинът осъществи само един трансфер и това създава известни опасения сред привържениците на отбора, че Арсенал няма да изпълни поставените си цели през сезона.

Тези страхове се подсилиха на старта на кампанията, когато лондончани претърпяха домакинско поражение от Астън Вила. Победата над демотивирания Фенербахче в Шампионска лига и успехът над аутсайдера Фулъм във Висшата лига обаче не само повишиха самочувствието на играчите, но и развързаха езика на Венгер.

"Погледнете, ние загубихме само един мач от началото на март. Ето защо това поражение от Астън Вила хвърли всички в шок. Но до този момент победихме Байерн в Шампионска лига, а преди няколко дни и Фенербахче. Запалянковците на "Емирейтс" са с малко промити мозъци и не знам правилно ли е това. Не сме печелили трофеи в продължение на много години и заради това всяка една информация за нас се подава в отрицателен смисъл. Но трябва да се смирим над това и да се съсредоточим върху своите неща. Не трябва да реагираме на думите, които говорят тези хора", заяви Венгер.

 

  Сподели
290