Мартинес: Юнайтед си губи времето


Н. Гавазов

Мартинес: Юнайтед си губи времето

Мениджърът на Евертън Роберто Мартинес определи опитите на Манчестър Юнайтед да получи защитника Лейтън Бейнс и полузащитника Маруан Фелайни като губене на време. През миналия уикенд "червените дяволи" предложиха 28 милиона паунда за двамата лидери на "карамелите. В понеделник мърсисайдския клуб официално потвърди, че има предложения, но ги определи като "смехотворни и оскърбителни".

Сега Мартинес зае още по-строга позиция, предупреждавайки колегата си Дейвид Мойс, че само си губи времето в опитите да подпише с Бейнс и Фелайни.

"Всички тези трансферни слухове са добре документирани и трябва да бъдат разгледани, но в известен смисъл това е губене на време, а аз не искам играчите ми да си губят напразно времето", заяви Мартинес.

"Мисля, че ситуацията е пределно ясна. Смятам също така, че като футболен клуб ние винаги ще държим нашите фенове в течение на нещата. Не съм привърженик на идеята трансферният прозорец да бъде отворен когато започнат мачовете. Мисля, че стартът на сезона срещу Норич беше много важен за нас и сега не възнамерявам да се занимавам с обсъждане на слухове", допълни испанецът.

 

  Сподели
80