Пол Инс: Феновете на Ливърпул умеят да прощават


Н. Гавазов

Пол Инс: Феновете на Ливърпул умеят да прощават

Бившият полузащитник на Ливърпул Том Инс е убеден в това, че запалянковците на мърсисайдци щ е простят на Луис Суарес, когато той се завърне в игра за своя отбор. Сагата за бъдещето с капризния уругваец продължава през цялото лято. В началото на август нападателят открито призна, че желае да напусне "Анфийлд", което ядоса Брендън Роджърс и той отстрани Суарес от отбора.

След като уругваецът се извини на клуба и съотборниците си, ситуацията се стабилизира и сега Инс, който в периода 1997 - 1999 година игра за Ливърпул, е убеден, че запалянковците бързо ще забравят всичко обидно.

"Всичко, което се случи през лятото разстройва, но на феновете на Ливърпул е присъщо едно нещо: те умеят да прощават. Всичко, което те желаят да видят е завръщането на Суарес, а когато той се завърне на терена и започне да вкарва голове, нищо от това, което се случи няма да има значение", заяви Инс.

"В края на миналия сезон Брендън Роджърс започна по-добре да се справя със своята работа в Ливърпул, а играчите разбраха какъв футбол иска да вижда мениджъра. Те показаха наистина много добър футбол и аз видях немалко игри, в които създаваха много положения за гол, но не успяваха да вкарат. Ето защо те се опитват толкова отчаяно да запазят Суарес. Той е голмайстор, освен това Даниел Стъридж се завърна към добрата си форма и не виждам причини, поради които да не могат да се борят за Шампионска лига. Ще се разочаровам, ако тази година не успят да се класират за там, така е", завърши бившият футболист.

 

  Сподели
118