Роджърс: На хората им писна от Суарес, не ме питайте за него


А. Йорданов

Роджърс: На хората им писна от Суарес, не ме питайте за него

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс заяви, че повече не смята да коментира трансферните спекулации около бъдещето на Луис Суарес. Припомняме, че според повечето авторитетни медии на Острова, уругвайският национал се е съгласил на "Анфийлд". Днес обаче, според непотвърдена информация, Арсенал са готови да извадят за него 49 милиона паунда. Иначе Суарес ще пропусне първите шест мача от новият сезон във Висшата лига, заради наказанието му от миналата камния, след като ухапа защитникът на Челси Бранислав Иванович.

"Това, което искам в момента е да се концентрирам върху играчите, които са на разположение за този уикенд. Аз няма повече да говоря за Луис Суарес, докато той не е на разположение, тъй като останалите момчета работят здраво и са фокусирани изцяло върху предстоящият мач".

"През последните няколко месеца се изписа много за Суарес, но главната точка на клуба не се е променила. От уважение към другите футболисти, искам да се говори само за тях. Не искам да отговарям на въпроси свързани с Луис".

"Няма какво да се каже друго, аз съм сигурен, че на хората им писна, ако трябва да бъда честен. Единствено съм концентиран към футболисти, които работиха усилено през предсезонната подготовка".

Брендън Роджърс допълни още, че целта е класиране на местата, даващи право участие в Шампионска лига.

  Сподели
117